۳۰ راهکار کسب درآمد (۳۰) طراحی وب

طراحی وب (web design)

آخرین راهکاری است که در این مجموعه ارائه می‌کنم. کاری که خودم نیز از آن بهره‌مند و به آن مشغول هستم. نکته‌ی خوب این است که طراحی وب را می‌توان از سن کم، مثلاً از ۱۵سالگی هم شروع کرد و نیازی هم نیست که حتماً فارغ‌التحصیل یک رشته‌ی کامپیوتری مانند مهندسی نرم‌افزار باشید.

منابع آموزشی بی‌شمار

صدها وب سایت، تمام مطالب موردنیاز با طراحی وب را به‌رایگان آموزش می‌دهند که W3Schools یکی از آن‌هاست و بسیار مشهور است. اگر هم بخواهید دوره ببینید، دوره‌های بسیار زیاد و متنوعی وجود دارند.

اگر وقت کافی داشته باشید، ظرف تنها یکی دو سال می‌توانید یک طراح وب خیلی خوب بشوید و درآمد خوبی هم داشته باشید. البته با توجه به سرعت پیشرفت عجیب این علم، مطالعه‌ی روزانه باید یکی از کارهای همیشگی شما باشد.

حتما بیاموزید

توصیه زیادی می‌کنم که CSS، HTML و Javascript را حتماً فرابگیرید. ترجیحاً درزمینهٔ گرافیک، سئو و بازاریابی اینترنتی هم مطالعه داشته باشید و دست‌کم مقدمات و اصول آن را بدانید. بسته به علاقه‌ای که دارید، انتخاب بین php و asp.net و یادگیری یکی از آن‌ها به شکل عالی، می‌تواند قدم بعدی باشد.

مدیریت محتوا

اگر به سمت php بروید، یادگیری نرم‌افزارهای مدیریت محتوا (CMS) مانند وردپرس، جوملا یا دروپال، یا فروشگاه‌سازهایی مانند opencart می‌تواند اولویت بعدی شما باشد.

سایت های مبتنی بر Adobe Flash خداحافظ !

تا چند سال پیش، استفاده از برنامه flash بسیار رایج بود. ولی در حال حاضر توصیه می‌کنم که برای یادگیری این برنامه وقت نگذارید، مگر آن‌که بخواهید وب سایت‌های گرافیکی بسیار خاص طراحی کنید.

حتما بشنوید: درآمد ۶۰ میلیارد تومانی یک طراح وب، در ۵ سال

یادگیری مهارت‌هایی که گفتم، درآمدهای متنوعی برای شما ایجاد می‌کند که فقط یکی از آن‌ها طراحی وب سایت است. برخی درآمدهای دیگر عبارت‌اند از:

سی راهکار کسب درآمد وقتی به کار شما می‌آیند که (۱) به آنها علاقه داشته باشید (۲) بر رشد شخصی خود متمرکز شوید. لازم به ذکر است که هیچ روش جادویی، عجیب و سریع برای پولدارشدن از راه اینترنت وجود ندارد. کسب ثروت پایدار نیازمند خودسازی، مطالعه و پشتکار است. توصیه می‌کنم که مجموعه آموزش‌های  رایگان راه‌اندازی کسب و کار آنلاین را هم حتما ببینید.


2 دیدگاه دربارهٔ «۳۰ راهکار کسب درآمد (۳۰) طراحی وب;

    • سلام. با شما موافق نیستم. تنها کسی که باید به کار ما بها بده خود ما هستیم و این یک احساس درونی هست. اگر خود ما از کاری که می‌کنیم خشنود باشیم رضایت یا عدم رضایت دیگران اهمیتی نداره. البته به این دقت کنید که ممکنه من و شما بهترین محصول ممکن رو ایجاد کنیم، ولی به دلیل باورهای نادرستی که داریم، مهارتهای ارتباطی یا بازاریابی کمی که داریم … موفق نباشیم داشتن محصول و کار خوب، تضمین موفقیت نیست. باید مهارتهای دیگری رو هم در خودمون تقویت کنیم و رشد بدیم.

      پاسخ

دیدگاهتان را بنویسید